Mihaela Nicola - Cu manusi

Publicat pe

Mihaela Nicola, Cu manusiDupa succesul volumului Pe tocuri, Mihaela Nicola revine in atentia publicului cu o carte si mai surprinzatoare – Cu manusi, un veritabil „manual de atitudine” scris intr-un stil relaxat, pe tonul unui dialog personal cu cititorul, publicat de editura Humanitas.

Volumul amendeaza cu umor si ironie fina gafele de comportament ale lumii contemporane, propunand in schimb reguli simple si strategii sofisticate pentru toti cei dornici sa isi rafineze manierele si sa castige astfel respectul celor din jur. Autoarea navigheaza cu abilitate printre cutumele de life-style ale lumii occidentale si romanesti, ne pune in tema cu exigentele de comportament ale mediului de afaceri si ii ofera cititorului emancipat, care isi cauta repere conduita impecabila, o carte fermecatoare in care se imbina ca intr-o dantela experiente personale, povesti de viata, istorii cu talc si sfaturi utile pentru oricine isi doreste sa traiasca intr-o lume mai frumoasa.

„M-a bucurat si m-a stimulat succesul volumului anterior. Si mai ales m-au mobilizat mesajele pe care le-am primit in ultimul an, sute de e-mailuri si coplesitor de multe reactii pe care le genereaza articolele mele lunare din revista Elle. Cautarile oamenilor m-au inspirat si m-au determinat sa impartasesc din experientele si cunostintele personale in materie de maniere elegante. Cititorii isi doresc modele de atitudine si o lume mai frumoasa, iar eu ii invit s-o construim, impreuna, «cu manusi».

Mihaela Nicola este unul dintre cei mai renumiti practicieni ai comunicarii din Romania, avand optsprezece ani de experienta in domeniul relatiilor publice si publicitatii. Conduce holdingul de comunicare „the group, agentia numarul 1 din Romania, conform cifrelor oficiale (www.thegroup.ro).

Miercuri, 20 mai, editura Humanitas te asteapta in magazinul Diverta din Plaza Romania la o intalnire cu Mihaela Nicola, urmata de o sesiune de autografe.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter