O seară cu scriitorul mexican Juan Pablo Villalobos

Publicat pe

Miercuri, 13 martie 2012, ora 19.00, cititorii care doresc să îl cunoască pe scriitorul mexican Juan Pablo Villalobos într-un cadru informal sunt aşteptaţi în Energiea (Str. Ion Brezoianu, nr. 4), unde vor avea ocazia să afle lucruri inedite despre Mexic şi despre autor.

 

Afis-JP-Villalobos-in-Romania

 

Seara va începe cu o discuţie între Juan Pablo Villalobos şi Sorin Tudor, fondator Webcultura şi specialist în comunicare online, si va continua cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri, urmată de una de autografe.

Scriitorul se va afla în România între 13 şi 15 martie, la invitaţia Curtea Veche Publishing. Romanul său de debut, „Fiesta în bârlog', a cunoscut pe plan internaţional un succes aproape instantaneu, ajungând direct pe lista scurtă pentru Guardian First Book Award şi la puţin peste un an de la apariţie fiind deja tradus în 15 ţări.

În Energiea, cititorii pot afla direct de la autor detalii despre carte şi chiar despre originea câtorva dintre citatele amuzante care sunt deja cunoscute pe internet, redând vocea candidă, amuzantă şi plină de autenticitate a personajului principal. „Dar eu nu sunt bolnav de minte, pe mine nu m-a durut niciodată creierul' sau „Memoria mea e aproape fulminantă' sunt doar două dintre acestea.

 

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă!

http://on.fb.me/XeIJVO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter