Olivier Cechman - Savoir-vivre sau Bunele maniere astazi

Publicat pe

Tu sau dumneavoastra? Cine intra primul in restaurant – barbatul sau femeia? Cum, unde si cat vorbim la telefonul mobil? Invitatiile se fac prin posta, telefon sau e-mail?

Savoir-vivreSunt doar cateva dintre intrebarile la care veti gasi raspuns in acest ghid al bunelor maniere publicat de editura Corint.

Scrisa intr-un stil direct, la persoana a doua, cartea va invata cum sa va simtiti in largul dumneavoastra in aproape orice situatie, indiferent ca sunteti in vizita la vecinii de palier sau ca participati la un cocktail.

Fie ca o parcurgeti pagina cu pagina, fie ca va opriti doar la anumite situatii, cartea este una practica si se citeste intr-un ritm propriu. In micul dictionar de la final pot fi gasite rapid raspunsuri la intrebari precise.

Respectul, rafinamentul, comportamentul civilizat, toate se deprind. Iar aceasta carte tocmai asta face: ne sfatuieste, ne indeamna, ne invata. In folosul propriu si al celor din jur.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter