Paulo Coelho - Brida

Publicat pe
In cateva zile apare la Editura Humanitas cea mai asteptata carte a toamnei, Brida de Paulo Coelho, o impresionanta poveste despre dragoste, cautare spirituala si autocunoastere.

Paulo Coelho, BridaPublicata in Brazilia in 1990, Brida, a treia carte scrisa de Paulo Coelho dupa Alchimistul, a fost tradusa in 24 de limbi si a devenit rapid numarul 1 in topul bestsellerurilor din Rusia, unde s-a vandut in peste 250 000 de exemplare, fiind de asemenea una dintre cele mai bine vandute carti in Olanda, Grecia, Cehia si Africa de Sud.

„Cand am scris aceasta carte si am publicat-o in Brazilia acum mai bine de 18 ani, teme precum latura feminina a lui Dumnezeu erau inca straine majoritatii oamenilor.

Totusi, odata cu trecerea timpului, am observat o schimbare a perceptiei – oamenii fiind mai deschisi spre o abordare intuitiva a lumii si mai putin convinsi de regulile rigide ale societatii.” (Paulo Coelho)

Romanul exploreaza temele preferate ale scriitorului brazilian – principiul feminin, religiile pagane si perceptiile iubirii – si ne lasa sa intelegem ca cel mai nobil lucru care i se poate intampla cuiva este descoperirea misterului.

Brida este povestea unei tinere care crede ca exista o punte intre vizibil si invizibil. In cautarile ei, intalneste un intelept care-o invata sa-si infranga temerile si o femeie care o invata sa danseze ascultand muzica tainica a lumii. Amandoi vad ca ea are un Dar, insa stiu ca acest Dar nu are valoare decat daca ea ajunge sa-l descopere singura.

„Marele talent al lui Paulo Coelho pare a fi usurinta cu care li se adreseaza tuturor in acelasi timp. El este un dascal indulgent si totodata plin de empatie. Acesta este secretul succesului extraordinar al autorului ale carui carti s-au vandut in 100 000 000 de exemplare in lumea intreaga.” (Dana Goodyear, The New Yorker).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter