Premiera in Romania: Biografia lui Steve Jobs

Publicat pe

Bestseller mondial, singura biografie autorizata a fondatorului Apple, apare in premiera in limba romana exclusiv la eMAG.

Cel mai mare magazin online din Romania, lanseaza in exclusivitate, editia in limba romana a biografiei autorizate „Steve Jobs', scrisa de Walter Isaacson. Cartea, intr-o editie speciala, va fi oferita gratuit clientilor eMAG care fac cumparaturi in valoare de cel putin 1.500 de lei intre 28 februarie si 12 martie. Cei care doresc sa achizitioneze editia standard a biografiei pot lansa precomenzi ce vor fi livrate incepand cu 5 martie, la pretul de 85 lei.

In cartea scrisa cu acordul lui Jobs insusi, Walter Isaacson scoate la lumina toate secretele omului care a stat in spatele iPod, iPhone, iPad sau iMac. „Am facut multe lucruri in viata mea de care nu sunt mandru […]. Dar nu am niciun schelet in dulap caruia sa nu-i pot permite sa iasa afara', marturisea presedintele Apple in anul 2005, in cadrul unei conferinte.

Pe 24 octombrie 2011, la scurt timp dupa disparitia lui Steve Jobs, Walter Isaacson avea sa demonstreze acest lucru in biografia lansata oficial in S.U.A. Isaacson, actualul presedinte si CEO al Aspen Institute, a fost presedintele CNN si editor sef al revistei Time Magazine. El este si autorul biografiilor lui Albert Einstein, Benjamin Franklin si Henry Kissinger.

Cartea lui Isaacson despre Steve Jobs este un succes editorial incontestabil si a stabilit numai in prima saptamana de la lansarea in librariile din S.U.A. un record de 379.000 de exemplare vandute.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter