Prima carte din Romania despre un show de televiziune

Publicat pe

„Culisele X Factor – Cum sa castigi un concurs de 200.000 de euro' este titlul ebook-ului pe care Antena 1 l-a lansat astazi, in format electronic.

 

Cover ebook

 

Cristina Bazavan, cunoscut jurnalist si blogger, a scris prima carte din Romania despre un show de televiziune si despre impactul pe care acesta il are asupra vietilor concurentilor participanti.

Volumul este un demers jurnalistic care incearca sa surprinda situatiile extreme in care au fost pusi concurentii si ce efecte au avut asupra lor, la nivel emotional, dar si comportamental. Cartea este o oglinda a multor situatii pe care le traim cand suntem fata in fata cu emotia, cu presiunea, cu o concurenta, cu prietenii' spune Cristina Bazavan in volumul proaspat lansat in on-line-ul romanesc.

X- Factor este o poveste despre caractere, despre vointa si despre ce trebuie sa faca un concurent ca sa-si atinga visul si sa cante pe o scena, cu exemple despre ce au de invatat de la juratii sezonului doi: Delia, Dan Bittman si Cheloo, dar si de la prezentatorii Razvan si Dani.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter