Rachel Cusk - Arlington Park

Publicat pe
Arlington ParkLa editura Humanitas, in colectia Raftul Denisei a aparut „Arlington Park', un roman tradus in optsprezece tari si nominalizat la Orange Prize.

Eroinele romanului lui Rachel Cusk sunt cinci femei care traiesc intr-o sera stralucitoare si prospera: Arlington Park, eleganta suburbie londoneza unde se cultiva conventia, indiferenta si ipocrizia. Arlington Park este o carte a cautarii unui suflet primordial, capabil de daruire, o saga a feminitatii pierdute si recastigate.

„Putini scriitori pot da cotidianului o stranietate si o stralucire atat de intense. Rachel Cusk este o voce foarte puternica, in care distingem tonuri din Virginia Woolf, Franz Kafka sau Evelyn Waugh.” (Time Out)

„Arlington Park este un roman uluitor, in acelasi timp amuzant, emotionant, crud, tandru si cutremurator. Este cea mai buna carte de fictiune aparuta in 2006.” (Helen Dunmore)

Pret in librarii: 25 RON

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter