Rebecca Miller - Vietile secrete ale Pippei Lee

Publicat pe
Rebecca Miller, Vietile secrete ale Pippei LeeEditura Trei publica in colectia FICTION CONNECTION Vietile secrete ale Pippei Lee.

Cate scenarii poate un om trai fara a-si altera ireversibil identitatea? De la o rebela de provincie la o boema de oras, de la o tanara amanta la o sotie implinita, Pippa Lee traverseaza o existenta contradictorie, in care fantomele trecutului zguduie din temelii aparentul calm al prezentului.

Vietile secrete ale Pippei Lee este o carte puternica, ce se citeste pe nerasuflate. Scenariul deja adaptat de Rebecca Miller dupa acest roman, va sta la baza unui film ce urmeaza sa fie lansat in august 2009, avand in distributie pe Robin Wright Penn, Julianne Moore si Winnona Ryder.

Actrita, regizoare si scriitoare, Rebecca Miller are ea insasi o biografie impresionanta, fiind fiica celebrului scriitor american, Arthur Miller si sotia la fel de cunoscutului actor, Daniel Day-Lewis. Rebecca Miller este castigatoare a trei premii pentru filmul Angela' si autoare a unui volum de proza scurta, Personal Velocity', dupa care a facut si un film, premiat cu Grand Jury Prize at Sundance”.

Un stil inteligent, atragator… un roman care te va surprinde cu fiecare capitol si pe care-l citesti cu sufletul la gura.' Guardian

Cartea abunda in imagini puternice, care au darul de a ramane mult timp pe retina cititorului.' The Independent

Miller reuseste aici o impresionanta analiza a trecerii timpului, a iubirii si devotamentului, rezultatele fiind un roman irezistibil.' Psychologies Magazine

Pret: 24,90 lei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter