Sab Schonmayr - Relaxare si erotism: Calatorie pe taramul senzualitatii

Publicat pe
Sab Schonmayr, Relaxare si erotismEditura Trei publica in colectia Psihologie practica „Relaxare si erotism: Calatorie pe taramul senzualitatii' de Sab Sch¶nmayr.

Relaxare si erotism se departeaza de bine-cunoscutele sfaturi de tehnici sexuale, abordand erotismul din punctul de vedere al relaxarii si tandretii, inspre savoare si daruire. Relaxare si erotism in locul fitnessului de dormitor – sub toate aspectele vietii si in toate ocaziile.

Aflati cat de putin efort va costa sa va transformati viata sexuala intr-una mai palpitanta, imbogatind-o prin intermediul deliciilor culinare, al excitantului joc al imaginatiei si al jucariilor erotice aducatoare de placere. Lasati-va sedusi si purtati intr-o incursiune in noua senzualitate care va va transforma viata.

Sab Schonmayr este jurnalista, specialista in wellness si in prevenirea imbatranirii. Domeniile ei predilecte sunt erotismul, terapia prin culori si relaxarea in dragoste. Pe homepage-ul personal www.wellness-der-erotik.de, acorda consultanta si inspiratie tuturor celor care au intrebari asupra celui mai placut lucru din lume.

Pret: 29.90 lei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter