Sarah Ivens - Ghid de maritis pentru fete moderne

Publicat pe
Editura Humanitas va propune „Ghid de maritis pentru fete moderne” de Sarah Ivens e lectura perfecta pentru orice tanara care stie ca nunta de vis si rochia de printesa sunt doar inceputurile unei povesti frumoase.

ghid de maritis pentru fete moderne„O carte nostima de tot pentru viitoarele mirese. Fetele moderne vor afla, in sfarsit, adevarul gol-golut despre fata nevazuta a nuntilor. Sarah Ivens are multe-multe tips-uri despre cum sa-ti planifici ziua cea mare si, in plus, fete care au trecut cu bine hopul fac haz de necaz si ne povestesc experientele lor. Aflam cum sa te impaci cu gandul ca n-o sa mai iesi niciodata cu altcineva, cum sa te prefaci surprinsa de cererea in casatorie si sa nu lasi sa se vada ca inelul nu e tocmai marimea potrivita, cum sa faci fata cu zambetul pe buze avalansei de mici si mari probleme care te vor coplesi si cum sa repari obisnuitele dezastre din ultima clipa. Un must-have, un ghid plin de umor despre cea mai stresanta si mai fericita zi din viata unei femei.” (Elle Mariaj)

Cartea va fi lansata marti, 19 februarie, ora 18.00, la Starbucks din Bucuresti Mall.

Sfaturi, tips-uri si tricks-uri despre cum sa-ti organizezi nunta de vis si sa scapi cu viata vor da Cristina Cioran, Dominique Iancu, Mihaela Spineanu si Iustina Croitoru, coordonatoarea colectiei.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter