Serban Constantin Anghene - Romanul dintre doua betii

Publicat pe

Romanul dintre doua batii, Serban Constantin AngheneSambata, 19 iulie, ora 11:00, la fosta biblioteca din parcul Cismigiu, langa Izvorul lui Eminescu, Editura Dominor lanseaza „Romanul dintre doua betii' de Serban Constantin Anghene, „unul dintre cei mai talentati tineri antiutopisti' (C. Stanescu).

Student la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si reporter la Radio Romania Actualitati, Serban Constantin Anghene abordeaza, in premiera, proza lunga. O poveste despre doua iubiri intre doua betii, ce se desfasoara pe durata unui an in orasul Victoria Elvetiei, avandu-i in „distributie' pe profesorul Sandu si ingerul Vasilica, tiganca Silistra si Schije, un picaro uns cu toate alifiile – iata „ingredientele' operei, condimentate de taraitul magic al telefoanelor publice aflate in custodia Silistrei, o disparitie misterioasa si o scrisoare-epilog revelatoare.

„Tanar, inteligent, simtul umorului… Asa s-ar putea prezenta intr-un anunt la mica publicitate Serban Constantin Anghene fara sa insele cititorii. Natura lui de prozator se asaza cel mai bine pe textul scurt, secventa, flash, scheci, clip. Anghene insa, bantuit de fantoma lui Tolstoievski, se arunca cu capul inainte in roman si ne trage si pe noi dupa el in aceasta magma uneori rece, alteori clocotinda care duce cu ea copaci, oameni, strazi si imagini. Desi scris intre doua betii, romanul sau este cat se poate de lucid.' Cristian Tudor Popescu.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter