Stephen King - La miezul noptii

Publicat pe
Familiarizat cu atmosfera terifianta din inima noptii, King construieste un spatiu al groazei, conducandu-si cititorii intr-o calatorie de cosmar.

Stephen king, La miezul noptii 2Dupa „Langolierii” si „Fereastra deschisa”, iata si ultima parte a acestei suite de patru romane, intitulata „La miezul noptii”, aparuta la editura Trei.

„Politistul Bibliotecii' ofera o stralucita mostra de groaza adevarata, iar cititorul nu poate lasa cartea din mana pana cand nu afla finalul.” Publishers Weekly

In „Cainele Polaroid', suprafata neclara a unei poze devine pentru adolescentul Kevin Delevan o invitatie catre lumea supranaturala.

„Terifiant!' Chicago Tribune

„King este un maestru al povestirii… cititorii nu vor uita prea curand aceste povesti.' Seattle Times

„Aprind imaginatia!' Playboy

„Stephen King pare sa nu-si piarda niciodata magia… unul dintre cei mai populari scriitori.' Chicago Tribune

Stephen King a scris peste 40 de carti si 200 de povestiri. A castigat premiul World Fantasy, premiul Bram Stoker si premiul O. Henry. In 2003, a primit Medalia Fundatiei Nationale de Carte pentru contributia sa remarcabila la literatura americana.

In colectia FICTION CONNECTION au mai aparut:

REBECCA MILLER, „Vietile secrete ale Pippei Lee”
PASCAL BRUCKNER, „Iubito, eu ma micsorez!…”
EMMANUEL CARRERE, „Un roman rus”

Pret: 49,90

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter