"Surasul jaguarului", un nou roman semnat de Salman Rushdie

Publicat pe

Surasul jaguarului, volum scris de Salman Rushdie in urma unei calatorii in Nicaragua, a aparut de curand in colectia „Biblioteca Polirom'.

 

salman rushdie

 

Surasul jaguarului este o prezentare plina de empatie a unei lumi aflate intr-o prefacere radicala, dupa alungarea dictatorului Somoza si instaurarea unui guvern revolutionar in Nicaragua anului 1986. Asumandu-si masca jurnalistului, Rushdie izbuteste sa reproduca o stare de spirit si sa reconstituie dintr-un mozaic colorat, de povesti, momente istorice, dialoguri si detalii cu parfum local, o lume a contradictiilor, a sperantelor si dezamagirilor, a aspiratiilor si provizoratului.

 

sal_2364182b

 

Salman Rushdie a debutat in 1975 cu Grimus, dar romanele care l-au impus definitiv au fost Copiii din miez de noapte distins cu Booker Prize in 1981 si The Booker of Bookers in 1993 si Versetele satanice, roman pentru care a fost amenintat cu moartea de liderii fundamentalismului religios islamic.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter