Teru Miyamoto - Brocart de toamna

Publicat pe

Teru Miyamoto, Brocart de toamnaEditura Humanitas Fiction te invita samabta 24 octombrie, ora 13, la Muzeul Satului unde va fi lansat romanul „Brocart de toamna' de Teru Miyamoto.

Cand sotul ei este descoperit zacand intr-o balta de sange, intr-o camera de hotel, alaturi de corpul neinsufletit al unei tinere, lumea lui Aki se prabuseste. Yasuaki supravietuieste, dar iubirea care ii lega pe cei doi soti nu.

Pe fiecare il asteapta un calvar care dureaza zece ani: viata lui Yasuaki devine o nesfarsita coborare, al carei deznodamant ameninta sa fie fatal (caci tanarul ajunge sa fie hartuit de Yakuza), iar Aki incearca sa-si uite trecutul printr-o casatorie aranjata.

Exista oare karma? Platesc cei doi pentru pacatele comise intr-o viata anterioara, sau pentru ca nu au incercat sa-si salveze iubirea? La capatul lungului drum pe care l-au parcurs dupa ce s-au despartit, Aki si Yasuaki isi leapada mastile si cauta raspunsul la intrebarile pe care nu au indraznit sa si le puna pana acum.

Teru Miyamoto s-a nascut in 1947, la Kobe. Dupa absolvirea Facultatii de Litere a Universitatii Otemon Gakuin, devine copywriter. In 1970 incepe sa scrie, iar in 1972 renunta la cariera in publicitate, dedicandu-se in exclusivitate literaturii. In 1977, romanul sau Doro na Kawa (Raul tulburat) primeste prestigiosul premiu Dazai Osamu.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter