Un an la malul marii

Publicat pe
de Joan Anderson
In afara colectiilor, editura Curtea Veche

Confruntarea cu sinele se poate declansa la orice varsta. Depinde de determinarea celui hotarat sa mai spuna ceva despre propria existenta.

Femeia asupra careia valorile sociale ale unei societati puritane au avut un efect constrangator invata dupa varsta de 50 de ani sa se bucure de trupul ei, de timp, sa traiasca singura si sa iubeasca din plin.

Intalnirea cu focile si placerea pura a acestora de a inota o inspira pe cea care isi face cuib la malul marii pentru un an. Micile greutati, ca si micile bucurii au alta greutate cand inveti sa-ti traiesti autentic viata, departe de tarele unei societati incremenite.

Sotul regaseste o prietena mai dornica de viata decat in tinerete, de la care invata calea spre propria regasire. O poveste care marcheaza un alt fel de a reusi, indiferent de varsta, de educatie, dar in deplina legatura cu chemarile la care ne supune sinele de-a lungul vietii.

In cartea Un an la malul marii – Gandurile unei femei care mai are ceva de spus poti gasi lesne un prieten dornic sa invete si sa te invete drumul spre tine insati..

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter