Un destin plin de succes!

Publicat pe

 Jane Fonda, actrita, autoare cu record de vanzari si deschizatoare de drumuri in domeniul gimnasticii de intretinere, iti ofera o formula pentru o viata buna si cat mai implinita, mai ales dupa ce ai trecut de prima tinerete.

In cartea sa, aparuta la Editura Trei, Jane Fonda abordeaza subiecte legate de viata sexuala, dragoste, alimentatie, gimnastica de intretinere, autocunoastere si minte. Dar, pe de alta parte, exploreaza si analizeaza etapele vietii unei femei, procesul de imbatranire si maturizare oferind o perspectiva completa a unui destin de succes.

Autoarea isi asezoneaza povestea cu intamplari din propria viata, precum si cu istorioare din viata altora, demonstrand, de fapt, ca asa-numitele varste critice dintre 45 si 50 de ani si, mai ales, de dupa 60 de ani, pot fi perioade plenare.

Jane Fonda ne prezinta cateva sugestii de exercitii fizice (inclusiv trei miscari de baza pentru o stare buna de sanatate), de alimentatie, de meditatie si arata ca invatarea permanenta si activarea unor zone noi ale creierului ne pot imbunatati calitatea vietii. De asemenea, ne indeamna sa adoptam o atitudine pozitiva, cu atat mai mult cu cat – spune ea – majoritatea oamenilor ajung sa se simta mai bine in propria lor piele in a doua parte a vietii decat in cea dintai.

Prima carte de memorii a lui Jane Fonda, My Life So Far, s-a pozitionat luni de zile pe primul loc in topul New York Times al celor mai bine vandute carti. Autoarea se concentra atunci pe prima jumatate a vietii ei – pe care a numit-o Actul I si al II-lea – si anunta actualul volum, Actul al III-lea.

Actrita Jane Fonda este castigatoare a premiilor Oscar si Emmy, precum si producatoare de film. Ea a revolutionat industria gimnasticii de intretinere in 1982, prin „Programul de gimnastica de intretinere Jane Fonda”, vanzand peste 17 milioane de exemplare de carti pe teme de fitness, casete video si audio. Militeaza pentru diverse cauze, este fondatoarea Campaniei de prevenire a sarcinii la adolescente si a Centrului Jane Fonda la Universitatea Emory. Este autoarea cartii Viata mea de pana acum, aflata pe primul loc in topul New York Times al celor mai bine vandute carti, iar in 2009 a fost nominalizata la Premiul Tony pentru rolul sau din 33 Variations. In prezent, traieste in Los Angeles.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter