Cel mai modern hotel din Sinaia

Publicat pe

Daca te-ai intrebat vreodata cum e sa traiesti la inaltime, vei gasi raspunsul aici, in cel mai modern hotel din Sinaia, care te intampina cu 180 de camere de lux, trei restaurante sofisticate si cu servicii ultramoderne.

 

Am petrecut sfarsitul toamnei intinsa pe un sezlong, la soare, pe marginea unei piscine decorate cu mozaic, coloane grecoromane si picturi cu peisaje insorite. Nu, nu am plecat in tarile calde si nici nu a fost nevoie sa strabat mii de kilometri pentru a ajunge aici. Facusem doar doua ore cu masina, pana la cel mai modern hotel din Sinaia, Hotel International. Cu o istorie de aproape 30 de ani, Hotel International a fost renovat in totalitate si regandit in jurul conceptului „Where business meets pleasure'. Aici, spatiile destinate intalnirilor de afaceri sunt imbinate cu destinatiile de relaxare, printre care Centrul de Divertisment si Centrul Spa.

Dupa cateva ore petrecute la piscina, mi-am recuperate energia la unul dintre cele trei restaurante ale hotelului. L-am ales pe cel cu specific tirolez, unde decorul, muzica si meniul te transporta instantaneu in regiunea montana din vestul Austriei, celebra pentru gastronomia multiculturala. Pentru ca stiam ca dulciurile ocupa un loc de vaza in bucataria tiroleza, dupa o supa traditionala de rosii nu m-am putut abtine de la un strudel cu mere si o inghetata din branza fina.

 

Prezent la evenimentul de inaugurare, Cabral a declarat: „Hotelul m-a surprins placut. Finisaje foarte bune, piscina si SPA-ul arata tare bine, iar camerele sunt foarte misto aranjate. Mai presus de toate, insa, stau serviciile si personalul.

Vezi ce alte hoteluri cu piscine sunt în România!

 

 

De Raluca Tamas

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter