Cel mai spectaculos maraton cardio al sezonului, vă așteaptă pe 23 noiembrie, în Sun Plaza

Publicat pe
Aproape 500 de oameni sunt asteptati sambata, pe 23 noiembrie, in Sun Plaza (la etajul 1), pentru o dupa-amiaza cu sport, muzica buna, emotie si distractie cat cuprinde. Toate atent imbinate, intr-un spectacol absolut, marca Music & Cycling.
Sapte instructori de top, vor coordona sapte sesiuni de antrenament indoor cycling, desfasurate sambata aceasta, in intervalul 12:00 – 19:00.
Puteti alege sa participati la o singura ora, la mai multe, sau la intreg maratonul.
Toti participantii la maraton vor primi cadouri, si se vor putea inscrie la tombola cu surprize.
 
PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
12:00 – 13:00 Andrei Penu – Come Live in My Heart
13:00 – 14:00 Iulian Panait – Revolutionary Love
14:00 – 15:00 Anca Bucur – The Season of Love
15:00 – 16:00 Andrei Mutu – Ready to Love
16:00 – 17:00 Alex Muresanu – The Rhythm of Love
17:00 – 18:00 Gabriel Pană – You’re My Love Song
18:00 – 19:00 Stefan Cusursuz – That’s the Way Love Goes
Nu ratati ultimele biciclete disponibile.
Atentie – accesul la eveniment presupune neaparat inscriere prealabila.
Inscrierile pot fi facute aici:
https://bit.ly/34cQoIfEvenimentul este organizat de Music & Cycling, in parteneriat cu Herbalife si Sun Plaza, ca parte din caravana The Movement Manifesto.

Dintre beneficiile foarte des enumerate, cand vine vorba de cycling, nu lipsesc urmatoarele: imbunatatirea rezistentei sistemului cardiovascular si a abilitatilor cognitive, cresterea vitezei de distributie a fluxului sanguin in corp, cu efect asupra reglarii circulatiei, un antrenament excelent de pierdere in greutate si definire musculara, intarirea musculaturii membrelor inferioare si fortifierea tendoanelor, neutralizarea efectelor stresului, ameliorarea digestiei, o modalitate placuta si distractiva de a face miscare. In cadrul unui antrenament de cycling, nu exista miscari ori tehnici complicate, nici coregrafii. Este antrenamentul cardio cu cel mai scazut impact asupra genunchilor, soldurilor si gleznelor.


Intr-o lume dominata de tehnologie, absenta emotiei si sedentarism, apetenta pentru miscare, armonie si vibratie, poate fi salvatoare.
Proiectul Music & Cycling isi propune sa aduca impreuna, intr-o calatorie atipica, oameni indragostiti de muzica si sport.
Vom parcurge, asadar, cu ajutorul muzicii, al bicicletelor si al imaginatiei, locuri batute cu pasul ori atinse doar cu gandul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter