Cele 4 obiecte care nu trebuie să-ți lipsească din poșetă la orice petrecere

Publicat pe

Its never a bad time to party, ar zice americanii, mai ales că este ocazia potrivită să te distrezi pe cinste. Indiferent că ești invitată la un party cu prietenii apropiați sau mergi la petrecerea organizată de companie, știi că cel mai important este să te simți bine și să ai un look impecabil toată noaptea.

Ca să faci asta, trebuie să ai la tine câteva obiecte care te vor ajuta să fii pregătită pentru orice situație. Nu, nu vei veni la petrecere cu poșeta ticsită, ci doar cu câteva obiecte salvatoare, pe care le-am adunat în lista de mai jos:

O pudră de față

Orice petrecere înseamnă multă distracție și dans, iar dacă ești genul de tipă care este mereu prezentă pe ring, știi foarte bine că după atâta mișcare vei începe să transpiri, iar machiajul se va scurge, indiferent de cât de bine este realizat. Așadar, poți să aplici rapid un strat fin de pudră ca să îți reîmprospătezi look-ul și să continui să arăți la fel de bine până în zori de zi.

Un dispozitiv IQOS

Dacă ești fumătoare, atunci un astfel de dispozitiv te va scăpa de problema mirosului de țigară. Referitor la cum funcționează IQOS, acesta este un dispozitiv de tip heat-not-burn (HNB) care încălzește tutunul fără să îl ardă. Nu trebuie să îți mai faci griji că o să îți miroasă hainele a fum când te întorci pe ringul de dans de îndată ce începe melodia ta preferată și vrei să dansezi cu prietenele. În plus, se potrivește perfect în poșetă.

Balsam de buze sau ruj

Indiferent de nuanța rujului pe care îl porți, că are o nuanță subtilă sau o culoare intensă, care îți scoate în evidență conturul buzelor, cu siguranță o să simți nevoia de un mic retuș pe toată durata nopții. Cu siguranță te vei delecta cu un pahar de vin sau șampanie, iar asta înseamnă că de fiecare dată când vei sorbi din pahar, rujul se va șterge puțin câte puțin. Poți aplica și puțin balsam de buze ca să îți menții buzele hidratate.

Mini trusă de urgență

Niciodată nu strică să fii pregătită pentru orice situație neprevăzută și chiar dacă petrecerea poate să decurgă perfect, e bine să ai mereu la îndemână un mic ajutor. Nu uita să pui în poșetă servețele, plasturi și chiar câteva pastile. Cu siguranță nu ai vrea ca o durere de cap să îți strice cheful de distracție.

Gata de petrecere? Bifează totul pe listă și ești gata pentru orice provocare și pentru o noapte în care o să te distrezi din plin.

Sursă foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva