Charlotte Gainsbourg. Portretul “nimfomanei” la maturitate

Publicat pe

Actriţa Charlotte Gainsbourg interpretează rolul principal, acela al nimfomanei la maturitate, în filmul regizorului Lars von Trier, Nymphomaniac.

 
Lungmetrajul a fost lansat în două părţi, astfel că Nymphomaniac Vol. I are premiera azi (vineri, 17 ianuarie) în timp ce Nymphomaniac Vol. II va intra în cinematografe pe data de 7 februarie.

 

 

Nymphomaniac reprezintă cea de-a treia colaborare dintre actriţa britanică Charlotte Gainsbourg şi regizorul danez Lars von Trier. Ea a mai jucat în Antichrist (2009), unde a avut tot un rol principal, alături de Willem Dafoe (actor distribuit şi în Nymphomaniac), rol pentru care a primit premiul pentru  Cea mai bună actriţă' la Festivalul de la Cannes în 2009. Deasemenea, Charlotte Gainsbourg a jucat în Melancholia (2011), cel mai recent film al lui Lars von Trier, înaintea lui Nymphomaniac.

 

 

Despre rolul din recentul Nymphomaniac, Charlotte declara: Scenele de sex nu au fost atât de complicate. Greu mi-a fost la fazele cu masochism. Acelea au fost cele la care m-am simţit jenată şi, da, atunci a fost puţin umilitor'.

 

 

Iar despre actriţă,Lars von Trier îşi aminteşte: Charlotte mi-a zis ceva ce mi-a plăcut foarte mult: a spus <>. A fost foarte drăguţ din partea ei, pentru că chiar fusesem îngrijorat că filmului îi lipsea oarecum trăsătura asta.

 

 

Cinematografele în care intră săptămâna aceasta Nymphomaniac Vol.I sunt: Cinema Studio (premiera, de la ora 20), Elvire Popesco, Cinemateca Union, NCRR (Muzeul Ţăranului Român), Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Movieplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Patria. În ţară, Nymphomaniac Vol.I  va putea fi văzut la Victoria (Cluj), Arta 3D (Târgu Mureş), Cortina Cinema Digiplex (Oradea), Cityplex (Braşov), Cityplex (Constanţa), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu).

 

 

Nymphomaniac (2013) este o producţie Zentropa Entertainments, compania regizorului danez Lars von Trier şi este distribuit în România de Independenţa Film.

 

Charlotte Gainsbourg. Portretul nimfomanei' la maturitateCharlotte Gainsbourg. Portretul nimfomanei' la maturitate

 

Foto: © Christian Geisnaes 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter