(P) Cinci experiențe unice în Santorini

Publicat pe

Mai frumoasă decât te-ai fi așteptat vreodată și mai pătrunzătoare decât ai fi crezut, insula Santorini este destinația îndrăgostiților de pretutindeni, a boemilor, artiștilor și a milionarilor care ajung aici pentru a se relaxa pe nisipul plajelor vulcanice.

 

viva.Santorini1

 

Dacă ajungi în această vară în Santorini, trebuie să știi că aici vei găsi mai multe biserici decât case, mai mulți măgari decât bărbați și mai mult vin decât apă, iar apusul este cel mai frumos din lume!

 

O experiență de nertatat odată ce ajungi aici este să vizitezi Oia, poate cel mai frumos orășel al insulei care mustește de turiști. Plimbă-te pe strada marmurei care este înțesată de galerii de artă și de artiști gata să imortalizeze cel mai frumos apus din toate timpurile. După ce ți-ai luat porția de cultură, oprește-te la o terasă cu vedere spre caldera și admiră astrul care se pierde în albastrul luminos al mării.

 

Din Oia neapărat trebuie să cobori pe măgăruș treptele sculptate în rocă vulcanică, până la portul Amoudi. Pe lângă faptul că acesta este extrem de cochet și are o poziție interesantă de parcă ar fi fost scobit în stâncă, este plin de taverne unde poți încerca cele mai bune fructe de mare.

 

Santorini este visul îndrăgostiților și al romanticilor incurabili mai ale grație peisajelor. Admiră paradisul dintr-o piscină infinity în Imerovigli. Sătucul cochet e plin de vile în stil neo-clasic dotate cu piscine care nu se mai termină.

 

Nu-ți refuza plăcerea de a încerca un frozen yogurt cu fructe proaspete pe care să-l servești pe superba plajă cu nisip roșu. Red Beach se află în topurile europene ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase locuri unde poți să faci plajă.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Santorini https://www.christiantour.ro/pachete/rezultat/iliada-hotel-charter-avion-santorini-2016/src0d5650151e5ce0c/160366532

 

Hotel Iliada 4* – de la 455 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter