În ciuda boicotului, filmul ”Două lozuri” face legea în cinematografe

Publicat pe

Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță au dat lovitura cu comedia Două lozuri'(regia Paul Negoescu), lungmetrajul înregistrând încasări record pentru un film românesc.

 

În primul weekend, pelicula a fost văzută de  27.182 de spectatori și a avut încasări de 424.926 lei. Filmul ar fi meritat ca aceasta să rămână știrea principală, însă nu doar succesul de necontestat a făcut vâlvă.

 

În momentul în care pe IMDb și Cinemagia „Două lozuri' se bucura de note colosale,  brusc notele au scăzut dramatic, ca urmare a 'mobilizării' membrilor unui grup de satiră online, Autobaza, indignați de scurta apariție în film a lui Codin Maticiuc.

 

Dragoș Bucur a postat apoi pe Facebook următorul mesaj: 'Nu prea fac din astea, dar am o mare rugăminte la voi, prietenii mei virtuali. Domnul de mai jos şi-a propus sa facă tot posibilul să transforme succesul «Două Lozuri» într-un insucces prin coborârea notelor pe IMDb şi Cinemagia. E o glumă proastă, e rea voinţă, e impotenţă sexuală, artistică sau financiară, plictiseală, habar nu am. Vă rog să mă ajutaţi votând pe IMDb şi Cinemagia cu nota pe care credeţi că o merită «Două lozuri». Puteţi să îi transmiteţi şi ce credeţi despre film pe pagina lui de FB.

Ca urmare, numeroșii fani ai filmului au acționat, 'Două lozuri' având în acest moment nota 7.9 pe IMDb. De altfel, numărul celor care precizează că au mers la film și au râs de la început până la final este uriaș.

 

După cum se menționează pe pagina de Facebook a peliculei ce descrie aventurile a trei prieteni hotărâți să joace la Loto pentru a ajunge bogați, este vorba despre o producție independentă realizată fără bani de la stat, cu un buget de 30.000 de euro, de circa 20 de ori mai puțin decât bugetul mediu al unui film românesc.

 

Printre susținători se numără și Delia, care a făcut un apel fanilor prin intermediul rețelelor sociale invitându-i să meargă la cinema  să vadă  'Două lozuri' și să acorde apoi pe IMDb nota corectă. ' Mi-e greu să cred că un film care a bătut recordul de spectator și încasări pentru un film românesc în primul weekend a putut primi atâtea recenzii minime pe IMDb. Vă invit să fiți corecți', și-a încheiat artista postarea.

 

Oana Popoiag, Foto: Facebook

 

În ciuda boicotului, filmul 'Două lozuri' face legea în cinematografeÎn ciuda boicotului, filmul 'Două lozuri' face legea în cinematografe

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter