Concert de strangere de fonduri pentru proiectul “Rapsodie Rurala”

Publicat pe

Marti, 27 noiembrie, de la ora 19.00 la ArCuB (str. Batiste nr. 14) va avea loc un concert de strangere de fonduri in cadrul proiectului Rapsodie Rurala'. Banii obtinuti vor fi folositi pentru a achizitiona instrumente si a organiza primele concerte de muzica clasica din viata copii din trei comunitati vulnerabile din Romania.

 

 

Foto: Hepta

 

Pentru multi copii din comunitatile vulnerabile, lumea muzicii clasice ramane pentru totdeauna inaccesibila. Rapsodie Rurala' isi doreste sa schimba acest lucru, fiind un proiect de interventie comunitara prin arta derulat de Fundatia Soros Romania in parteneriat cu Fundatia Remember Enescu. Proiectul doreste sa aduca muzica clasica in Dor Marunt (Calarasi), Dumbrava (Prahova) si Luciu (Buzau) si sa implice copiii din aceste sate in pregatirea concertelor, oferindu-le astfel sansa de a invata sa organizeze un eveniment.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter