Concurs! Primeşte o invitaţie la "Între noi, părinţii – de vorbă cu Aurora Liiceanu"

Publicat pe

Perioada adolescenţei pune la încercare răbdarea părinţilor, iar pentru a trece acest test este nevoie de înţelepciune şi tact. Ca părinte singur, cum răspunzi provocărilor pe care anii adolescenţei le aduc în relaţia cu copilul? Între a-ţi asuma dublul rol de mamă şi tată sau a fi un „părinte prieten', care este cea mai bună atitudine?

 

IMG_0069

Dacă te numeri printre mamele care îşi cresc singure adolescentul, vino marţi, 17 septembrie, ora 18.30, la un nou seminar Între noi, părinţii – de vorbă cu Aurora Liiceanu! Psihologul Aurora Liiceanu şi psihoterapeutul Simona Tofan vor răspunde la întrebările tale, într-o întâlnire destinsă, la care vei cunoaşte părinţi la fel ca tine, preocupaţi să aibă o relaţie mai bună cu copiii lor.

Cum poţi primi o invitaţie la eveniment?

Postează un comentariu cu răspunsul tău la întrebarea: Care este cea mai mare provocare cu care se confruntă o mamă singură cu un copil adolescent? şi primeşti automat o invitaţie la seminarul „Între noi, părinţii – de vorbă cu Aurora Liiceanu', dacă te numeri printre primele 30 de cititoare Avantaje care participă la concurs.

Evenimentul are loc pe 17 septembrie, ora 18.30, la Hotel Capital Plaza din Bucureşti. Participarea este gratuită,în baza invitaţiei primite.

 

Află mai multe detalii pe www.intrenoiparintii.ro şi www.avantaje.ro .

Seria de întâlniri lunare Intre noi, părinţii – de vorbă cu Aurora Liiceanu este o iniţiativă dezvoltată în cadrul programului educaţional Între noi, părinţii. Programul are ca obiectiv îmbunătăţirea comunicării părinte-adolescent. Pe website-ul programului părinţii pot găsi informaţii şi sfaturi utile pentru a dezvolta relaţii deschise şi constructive între generaţii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter