“De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură”, o nouă carte pentru copii de Adina Rosetti și Cristiana Radu

Publicat pe

Copiii pun întrebări trăznite, așa că scriitoarea Adina Rosetti și ilustratoarea Cristiana Radu s-au gândit să răspundă la ele cât mai amuzant și plin de imaginație.

 

Adina_Rosetti2

 

Ce-ar fi dacă Făt Frumos ar renunța la calul său care mănâncă jăratic în favoarea unei mașini? Dacă spiridușii ar merge la școală să învețe matematică și dacă balaurii și-ar ușura memoria (pentru care au nevoie de șapte capete) cumpărându-și o tabletă? Dacă ați încerca să aclimatizati un dragon… la bloc? Dacă am schimba începuturile și sfârșiturile poveștilor și am afla motivul pentru care le place prințeselor rozul? Răspunsurile pline de haz sunt reunite în noul volum pentru copii (5-10 ani), De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură' (Curtea Veche Publishing).

 

11 povestioare în proză presărată cu versuri, în care apar personaje de basm așa cum nu le-ați mai văzut. Designul este interactiv, copiii pot desena, răspunde la întrebări, având spațiu de desfășurare în paginile cărții.

 

Adina Rosetti și Cristiana Radu sunt autoarele cărții Domnișoara Poimâine și joca de-a Timpul' (2014, 2015, Curtea Veche Publishing), premiată în cadrul galei Cele mai frumoase cărți din România cu premiul pentru Cea mai frumoasă carte pentru copii și tineret. Cartea a mai primit premiul Cea mai bună carte pentru copii și tineret la gala Bun de Tipar, a fost prezentată la Târgul Internațional de carte pentru copii de la Bologna 2015 și a fost selectată în catalogul The White Ravens', cu cele mai frumoase 200 cărți pentru copii din lume, lansat în cadrul Târgului internațional de carte de la Frankfurt 2015. Piesa a fost dramatizată de teatrul pentru copii Momolino și se joacă în București.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter