Delicii gourmet 100% BIO

Publicat pe

În plină invazie a alimentelor tratate chimic și gust obținut artificial, în ultima perioadă produsele bio-eco-organice câștigă teren și la noi. Iată o variantă sănătoasă și gustoasă!

Deși oferta nu este la fel de bogată ca în Franța sau Germania, pe rafturile din magazine am remarcat câteva mărci europene de top precum Bjorg, ce reprezintă alternativa naturală, echilibrată, sănătoasă, 100% organică, a preparatelor preambalate, gourmet. Cu peste 200 de produse împărțite pe 6 categorii (cereale pentru micul dejun, biscuiți și galete, crackeri și pâinici, mai multe feluri de lapte vegetal, sucuri de legume și fructe, cuburi vegetale și mese la plic) BJORG are câte ceva bun, sănătos și delicios pentru toată familia.

Lansat în Franța, în urmă cu peste 30 de ani, BJORG este unul din pionierii alimentației BIO, astăzi prezent în peste 35 de țări în lume, printre care și România. Toate produsele brandului sunt certificate ecologic, din ingrediente nemodificate genetic, fără pesticide, fără conservanți sau coloranți artificiali, conform legislatiei in vigoare. Ingredientele selecționate din produsele  BJORG sunt bogate în vitamine și minerale, oferind preparatelor o valoare nutritivă ridicată. Toate poartă marca AB (produs organic în Franța) și certificarea UE.

Pentru garantarea originii ecologice a alimentelor, organisme independente aprobate la nivel European sunt responsabile de testări repetate, în toate etapele de producție și de verificarea îndeplinirii stricte a condițiilor și specificațiilor acestui tip de alimente. În plus, produsele BJORG sunt testate periodic pentru depistarea urmelor de pesticide, absenței ingredientelor modificate genetic, micotoxinelor, cercetarea valorii nutriționale etc.

 

De ce avem nevoie să adoptăm o alimentație mai aproape de natură, bio?

Pentru sănătatea noastră. Produsele eco-bio sunt cultivate fără pesticide și fără intervenții genetice.

Pentru mediu. Produsele ecologice nu contaminează solul cu fertilizatori chimici și astfel produc mai puțin gaz de seră, protejând biodiversitatea, sub toate aspectele.

Pentru gust. Mâncarea bio oferă garanția gustului autentic și natural, fără arome artificiale și potențiatori chimici.

Preparatele marca BJORG au un profil nutrițional special. Cerealele folosite la prepararea lor sunt integrale sau semi-integrale, iar restul de ingrediente puțin sau deloc rafinate. Fără grăsimi hidrogenate. Fără coloranți sau conservanți.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter