Delta Dunării, colțul de rai de explorat în 2020! (P)

Publicat pe

Nu trebuie să fii pasionat de pescuit ca să-ți rezervi o vacanță în Delta Dunării și nici mare amator de fotografii, pentru că aceasta este o destinație ofertantă pentru toate categoriile de turiști, vârstă, pasiune și buget.

Tarife tentante la vacanțele de primăvară!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a lansat Ofertele Early Booking cu reduceri de 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți și a pregătit o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau în corpul central 4✿, la tarife începând de la 429 lei/persoană – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul!'

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, dar în același timp să te bucuri de facilități moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii.

Surprinde cele mai pitorești peisaje!

Delta Dunării este casa pentru 5500 de specii de viețuitoare, unele dintre ele sunt pe cale de dispariție, iar altele sunt noi pentru știință. Din acest motiv, Rezervația Biosferei parte din UNESCO ocupă locul trei mondial ca importanță ecologică, după Marea Barieră de Corali și Insulele Galapagos. Pornește cu barca pe lacurile ca smaraldul acoperite cu papură, rogoz, stuf și nuferi. Admiră păsările sălbatice într-o sesiune de birdwatching și surprinde cele mai spectaculoase apusuri de soare.

Dacă ești dornic de aventuri poți face o drumeție la Letea, care alături de Caraorman sunt singurele păduri de nisip din România. Cea mai veche rezervație naturală din țară este supranumită „Jungla Europei', datorită stejarilor seculari de care stau agățate liane grecești și a dunelor de nisip uriașe, unde zburdă nestingheriți sute de cai sălbatici.

După ce ai descoperit comunitatea izolată de lipoveni autentici de la Letea, te poți relaxa pe plajele sălbatice din Sulina, fosta capitală a piraților, și din Sfântu Gheorghe, micul sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră.

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter