Delta Resort - Refugiul din Delta

Publicat pe

M-am obisnuit atat de mult cu agitatia, cu viteza si zgomotul orasului, incat am uitat cu desavarsire cum este sa nu te uiti la ceas si sa nu auzi decat sunetul vantului. Mi-am readus aminte de acestea la Delta Nature Resort, primul si singurul complex de cinci stele al Deltei, alcatuit din 30 de vile elegante si luxoase.

Te vei intreba pe buna dreptate ce legatura are natura cu luxul. Imagineaza-ti ca te afli pe teresa uneia dintre aceste vile, privind intinderea de apa si de stuf ce adaposteste 300 de specii de pasari, 60 de specii de pesti si peste 1.200 de specii de plante.

Delta Resort
Adresa Delta Resort: Sos. Somova, comuna Somova, Jud. Tulcea

Imagineaza-ti ca pleci intr-o calatorie cu barca prin labirintul de canale si lacuri, ca traversezi lagunele pentru a ajunge la cuiburile de pasari sau la manastirea Saon ori ca alegi pescuitul sportiv de stiuca, crap, biban sau somn.

Delta Resort
Delta Resort

Toate acestea sunt oferite de complexul Delta Nature Resort, care a fost inclus de Conde Nast Traveler in „Top 10 Eco-Resorts in the World' si de Vogue Marea Britanie in lista „Top 100 Things To Do'. De asemenea, aici se afla restaurantul Feathers, unde meniul este realizat cu cele mai proaspete ingrediente locale.

 Delta Resort
 Delta Resort

 Oana Popoiag, Fotografii: Delta Nature Resort

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter