Emilian lansează “Pentru ea”, o piesă sub forma unui live session

Publicat pe

Emilian lanseaza Pentru ea', o piesa sub forma unui live session, compusa la HaHaHa Production in co-productie cu Cat Music. Piesa este dedicata iubitei, totul incepand intr-un moment de inspiratie spontana, asa cum povesteste Emilian.

 

Dupa o zi plina la lucru, ma uitam pe geamul din mansarda, privind in gol,  dar, ciudat, mintea mea era intr-un moment de revelatie' fata de omul din viata mea. Am luat instinctiv chitara in mana si am cantat primele note din refren Pentru ea …'. Din acel moment am simtit ca piesa asta este o parte din mine, asa ca am inceput sa scriu. 'Pentru ea este una dintre piesele mele de suflet in care surprind momentul descris anterior, imbinat cu clipele in care ii pot spune te iubesc persoanei de langa mine si uneori vorbele nu sunt de ajuns', a declarat Emilian.

 

Emilian are doar 24 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu accepta jumatatile de masura. Face muzica de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzica pentru copii din tara si a castigat premii in egala masura. La 10 ani s-a hotarat sa depaseasca granitele tarii si s-a inscris la Moscova intr-un concurs unde a obtinut marele premiu. Cand a implinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert in Sicilia la un festival de muzica pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iasi, unde a studiat chitara clasica si pianul, terminand apoi Conservatorul la Bucuresti.

 

Emilian are deja atitudinea unui performer de succes, dupa cum povesteste Smiley: Sunt absolut sigur ca Emilian are toate calitatile unui artist complet. La 24 de ani este dedicat si riguros fata de el si meseria lui, asa cum spun mereu ca e nevoie pentru un artist. Este o descoperire promitatoare atat pentru mine cat si pentru echipa HaHaHa Production.'

Piesa Pentru ea' este compusa de Emilian, Roland Kiss si Serban Cazan, iar versurile sunt semnate de Emilian, Ana Stancu si JUNO.

#pentruea povestea va continua

Mai multe despre Emilian puteti gasi pe Instagram si Facebook

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter