„Eu te cred, da’… tu mă minți” – Comedie adaptată după „La Menteuse’’, de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues. Premiera pe 25 martie!

Publicat pe

,, Eu te cred da..tu ma minti, este o adaptare a piesei bulevardiere ,, La Menteuse scrisa de Jacques Bricaire si Maurice Lasaygues. Premiera initiala a avut loc la data de 1 oct 1987 in regia lui Rene Crermont, la teatrul ,,Petit Marigny din Paris dandu-i viata actori renumiti ai timpurilor, precum Sabine Paturel, Henry Courseaux, Bernard Lavalette, Annie Jouziersi Genevieve Brunet.

Indiferent de trecerea anilor si schimbarea timpurilor, situatiile ilare oferite de spectacol raman extrem de la moda si gustate de public, fiind intangibile in fata oricarui trend trecator.

Piesa de teatru   este o comedie savuroasa de situatie  in care toate personajele se gasesc in  situatii de qui-pro-quo pe gustul spectatorilor. Pe scurt, piesa este despre o fata careia ii place sa  ,,ajusteze adevarul cu minciuni si povesti scoase din carti si adaptate la realitate, iar baiatul care o iubeste crede tot ce ii spune si se grabeste sa rezolve problemele ivite dar face si mai multe incurcaturi. Familia fetei este formata din tata si sora. Ei o cunosc foarte bine  dar din cand in cand si ei sunt prinsi in tesatura minciunilor. Cand personajul despre care s-a inventat intra in actiune sosind in casa si propunand o alta solutie , lucrurile o iau razna. Pana la urma … totul se termina ….cu bine , sper.

Spectacolul  de teatru, va avea premierea in data de 25 martie la Palatul Copiilor dupa care urmeaza turneu in tara. Biletele pot fi găsite pe Startickets.ro

 

Traducere:  Rodica Baitan.

Adaptare: Monica Davidescu , Liviu Lucaci

Personajele:

Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonati Aurelian Temisan

Isabelle de Rompoingt, creatoare de moda inchipuita peste masura Monica Davidescu

Francoise,30 ani,jurnalista,foarte mondena Anca Dinicu

Patrick, 30 ani, inginer, romantic, baiat frumos   Cosmin Vijeu

Jane, frumoasa, inventive, un vis Alexandra Salceanu

 

Regia spectacolului apartine actorului, scriitorului,  profesor UNATC la sectia actorie, Liviu Lucaci

Decorul este semnat de arhitect Gabi Albu, scenograf care a semnat mai multe productii ale teatrului TNB si ale altor teatre din tara, fiind si unul din creatorii teatrului Replika

Costumele sunt semnate de Elida Toma si Alina Gurguta profesioniste pe care le intalnim predand la Facultatea de Arta sau acoperind stylingul emisiunilor de succes din diverse televiziuni.

 

„Eu te cred, da… tu mă minți' – Comedie adaptată după „La Menteuse, de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues. Premiera pe 25 martie!„Eu te cred, da… tu mă minți' – Comedie adaptată după „La Menteuse, de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues. Premiera pe 25 martie!

FOTO: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter