Europa Travel menține pe piață vacanțele șoc în Grecia

Publicat pe

Cel mai mare turoperator low-cost autohton continuă să surprindă cu vacanțele în Grecia la un preț incredibil: 1 euro pentru un sejur de 6 sau 7 nopți, atât pe zona continentală cât și pe cea insulară. Prețul include doar pachetul de cazare fără nici o altă taxă, acesta fiind costul final al vacanței.

 

oameni fericiti1

 

Din ofertă fac parte, printre altele, unele structuri de cazare binecunoscute publicului din România pasionat de litoralul bătrânei Elade:   Vila Niouris-Marina și Vila Irida din Corfu, sau  Aparthotel Calypso și Hotel Christian din Paralia Katerini. Ofertele sunt valabile, în limita locurilor disponibile, pentru plecările din perioada 28.04–19.05.2015. Turiștii au posibilitatea să opteze doar pentru pachetul de cazare, în schimbul unui euro, sau pot lua și transportul cu autocarul, pentru plata unui supliment de transport, la prețul pieței, în funcție de destinația aleasă.

 

Conceptul vacanțelor low-cost a apărut pentru prima dată pe piața noastră de turism după criza din 2008. Plecând de la nevoia românului obișnuit de a-și gestiona cât mai bine bugetele de concediu, Teodor Călimănescu, fondatorul Europa Travel (www.europatravel.ro ), a construit și dezvoltat singura agenție de turism de acest fel din România.

 

'Așa cum am mai declarat și-n alte rânduri, precizează Teodor Călimănescu, noi ne-am construit în așa fel produsul încât să avem prețuri mici tot timpul. Ce rost are să dai azi o ofertă specială și mâine să încerci să vinzi de două ori mai scump aceeași vacanță, când îi poți oferi din prima turistului cel mai mic preț?! Vacanțe la 1 euro? Este posibil așa ceva?, par să se întrebe agențiile de turism din piață care înțeleg prea puțin produsele noastre. De ce nu?, am replicat noi în urmă cu 3 ani. Și de atunci am făcut mii de români fericiți, oferindu-le vacanța vieții lor.'

 

Folosind această strategie, Europa Travel vinde astăzi, sejururi estivale low-cost în 15 destinații din Grecia, în care turiștii merg în special cu cursele charter realizate cu avionul sau autocarul. Dintre acestea, enumerăm: Creta, Corfu, Rodos, Zakinthos, Kos, Lefkada, Santorini, Asprovalta, Paralia Katerini, Parga, Halkidiki etc. În acest an Grecia se află din nou pe locul întâi în ceea ce privește preferințele românilor care își petrec vacanța de vară în afara granițelor țării.

 

'Această strategie de marketing face parte dintr-un proiect pe termen lung, în care punem mare preț pe capacitatea noastră de a oferi românilor surprize dintre cele mai plăcute. Am pornit de la ideea că dacă o companie aeriană poate oferi un bilet de avion foarte ieftin, noi de ce nu am putea face același lucru cu sejururile de vară?, continuă Teodor Călimănescu. Așa am construit în ultimii ani sejururile și circuitele cu autocarul, care costă sub 100 de euro, sau vacanțele pentru întreaga familie, de genul: plătește unul și pleacă în vacanță toată familia.'

 

Europa Travel este divizia low-cost a grupului Christian Tour. Anul trecut a dus în vacanță aproximativ 30.000 de români. Pentru acest an a plătit deja în avans 75.000 nopți de cazare și 260 de serii de curse charter cu autocarul, iar la Târgul de Turism al României, desfășurat la începutul lunii martie, a vândut peste 500 de sejururi de tip 'vacanțe la 1 euro' în doar trei zile!

 

Detalii despre produsele Europa Travel pe www.europatravel.ro , sau la telefonul 021 9407

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter