Europa Travel preia pagina de facebook Fun Trip!

Publicat pe

Europa Travel își mărește comunitatea iubitorilor de călătorii prin preluarea paginii de facebook Fun Trip. Începând de acum, această pagină intră sub brandul agenției touroperatoare, care va continua să își prezinte ofertele de neratat unui număr mai mare de turiști.

Fanii fostei pagini Fun Trip vor putea alege să aibă acces la ofertele Europa Travel pentru sejururi în destinații precum Grecia, Turcia, Bulgaria sau Cipru de Sud. De asemenea, nu sunt neglijate nici circuitele europene sau exotice, unde gama de oferte devine din ce în ce mai tentantă.

Despre Europa Travel

Plecând de la nevoia românului obișnuit de a-și gestiona cât mai bine bugetele de concediu, Teodor Călimănescu, fondatorul Europa Travel,  a dezvoltat o agenție de turism ce asigură servicii turistice optime de la plecare până la sosire, acordând totodată și o atenție maximă tarifelor.

Europa Travel s-a consacrat ca realizator de chartere cu autocarul, însă încă din anul 2008 a devenit un jucător important și pe piața charterelor cu avionul. În plus, turoperatorul din România continuă dezvoltarea produselor la tarife accesibile atât pe segmentele de piață tradiționale, dar și pentru pachetele exotice, circuite, pelerinaje sau vacanțe individuale.

Unul dintre motivele importante pentru care turiștii români călătoresc alături de Europa Travel este raportul excelent între calitatea serviciilor și preț, indiferent de produsul turistic ales.

În ultimii ani, peste 250.000 de turiști au optat pentru produsele de tip 'smart travel' de la Europa Travel, în destinații cunoscute din Europa. Însă apetitul turiștilor pentru vacanțele exotice este tot mai mare, astfel că pasionații de călătorii pot descoperi locuri 'de la capătul pământului' la tarife de nerefuzat prin cele mai noi programe turistice pregătite de turoperator.  

Europa Travel a devenit un brand cunoscut care înseamnă accesibilitate, responsabilitate, calitate și satisfacție – rețeta perfectă pentru o vacanță reușită!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter