(P) Experiențe de vacanță unice, pe insula Zakynthos

Publicat pe

Cu faleze spectaculoase și plaje idilice cu nisip fin, nici nu este de mirare de ce insula Zakynthos atrage în fiecare an mii de turiști veniți în căutarea relaxării. Este considerată una dintre cele mai bune destinații de vacanță din Europa, ba chiar se mândrește cu Navagio inclusă într-un top al celor mai frumoase plaje din lume.

 

viva.Zakynthos1

 

Sporturi nautice

 

Zonele de coastă dantelate sunt păzite îndeaproape de stânci argintii care domină linia de orizont a cerului, iar valurile jucăușe într-un albastru cristalin care se sparg de formațiunile stâncoase, creează un spectacol unic al naturii, pe care n-ai înceta nicicând să-l privești. Poziționată în inima Mării Ionice și binecuvântată cu golfulețe în albastru turcoaz, Zakynthos este destinația perfectă dacă te pasionează sporturile nautice: snorkeling, scuba diving, parasailing, navigație, surf sau windsurf sunt doar câteva dintre sporturile devenite simbol pe acestă insulă.

 

Nu rata o croazieră până la Peșterile Albastre, un obiectiv natural de top, aflat în zona Capului Skinari, formate în decursul a mii de ani, grație vântului și a apei sărate care a săpat adânc în stânci, luând contururi de neimaginat. Poți să faci și o oprire pe plaja Navagio, pentru a te bucura de peisaje și pentru a asculta poveștile despre fosta navă care a naufragiat fix în Golful Contrabandiștilor. Pentru peisaje memorabile urcă pe promontoriul care înconjoară plaja, pentru a fotografia epava din cel mai înalt punct, ori pentru a admira apusul.

 

Relaxare la plajă

 

În zilele leneșe, poți să te relaxezi pe plajele care fac parte din Parcul Național Marin, datorită speciei de țestoase Caretta Caretta, care își depun ouăle în nisipul fin al plajelor sălbatice. Gerakas sau insulița Marathonissi sunt doar două dintre locurile pe care se strâng țestoasele. Din itinerariul tău nu rata nici Dafni, una dintre cele mai sălbatice zone cu nisip auriu, Porto Vromi unde poți practica diverse sporturi acvatice, sau Porto Limnionas, unde marea își schimbă nuanțele de albastru.

 

De Mădălina Isar

 

Sejur Zakynthos https://www.christiantour.ro/pachete/rezultat/majestic-charter-avion-zakynthos-bucuresti-2016-blue-air/src0h560e2d9c2db0a/174834746

 

Hotel Majestic 3*- de la 299 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter