Festivalul UNTOLD mai tare decât Coachella, Burning Man sau Sziget

Publicat pe

Echipa publicației DJ MAG, responsabilă de clasamentul anual Top 100 DJ, a realizat un nou poll. Au întrebat 100 cei mai buni DJ din lume care sunt festivalurile lor preferate din lume.

Așadar pentru noul poll, Top 50 Festivals, voturile au venit chiar de la cei care te fac să vrei să rămâi la mainstage, până la răsărit:DJ-ii!  După colectarea voturilor a fost întocmit și clasamentul: festivalul care a plasat România pe scena dance a lumii a intrat în Top 10, ocupând un onorat loc 8, în preferințele DJ-ilor din prima ligă!

Astfel, UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiție în lumea celor mai bune festivaluri de muzică din lume, ca și Coachella, Burning Man, Sziget, Parookaville sau Mysteryland.

La ediția aniversară din acest an, în line-up-ul festivalului UNTOLD se află unii dintre cei mai buni artiști ai momentului: Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, 3 Are Legend, Tinie Tempah, Busta Rhymes, Tove Lo și mulți alții.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj Napoca.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter