“12 Years a Slave” şi “American Hustle”, marile favorite ale Globurilor de Aur 2014

Publicat pe

Mai sunt puţine zile până la decernarea celor mai importante premii ale acestui an, iar peliculele cu cele mai mari şanse la trofee sunt 12 Years a Slave', nominalizat la categoria Cel mai bun film-dramă şi American Hustle' care domină categoria Cea mai bună comedie/musical.

 

12 Years a Slave' şi American Hustle', marile favorite ale Globurilor de Aur 201412 Years a Slave' şi American Hustle', marile favorite ale Globurilor de Aur 2014

 

Cu o distribuţie impresionantă, pe afis găsindu-i pe Michael Fassbender şi Chiwetel Ejiofor, alături de Brad Pitt, Paul Giamatti şi Quvenzhane Wallis, pelicula „12 Years a Slave”, regizată de Steve McQueen, urmăreşte povestea lui Solomon, forţat să devină sclav pentru 10 ani.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z02Ie8wKKRg[/youtube]

 

Un caz de corupţie din anii 70 cu ramificaţii până în congresul SUA este adus în prim plan de filmul American Hustle' în a cărui distribuţie îi descoperim pe Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Amy Adams şi Christian Bale.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ST7a1aK_lG0[/youtube]

 

Ceremonia decernării Globurilor de Aur, ajunse la ediţia cu numărul 71, se va desfăşura anul acesta pe 12 ianuarie, dând startul sezonului marilor premii de la Hollywood.

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter