5 motive ca sa vezi „Scenariu pentru happy-end”

Publicat pe

Cu opt nominalizari la Oscarurile de pe 24 februarie, „Scenariu pentru happy-end” („Silver Linings Playbook”) este o combinatie intre drama, umor si film romantic. Pe scurt, e vorba despre doi tineri care trebuie sa-si continue vietile, dupa evenimente care le-au disturbat existenta.

 

SILVER LININGS PLAYBOOK

 

Pat (Bradley Cooper) si Tiffany (Jennifer Lawrence) se intalnesc in circumstante in care pentru fiecare trecutul este mai important decat prezentul. Si, totusi, vor descoperi impreuna, pas cu pas, ca sunt inca multe motive pentru un happy-end. In rolurile parintilor lui Pat ii vedem pe Robert De Niro si Jacki Weaver. Iata si cateva motive pentru care ti-l recomandam:

SILVER LININGS PLAYBOOK

1. Chiar daca stim inca de cand se intalnesc si, de fapt, inca din titlu, ca Pat si Tiffany vor fi impreuna, filmul nu are ingredientele tipice unei comedii romantice. De fapt, nu este o comedie romantica, deoarece cliseele frumoase si replicile „dulcele” sunt inlocuite de dramele personale ale protagonistilor si de imaginile unei familii extinse aflate in impas.

2. Avem ocazia sa vedem fata in fata actori din generatii diferite, iar filmul ne demonstreaza ca la 22 de ani, Jennifer Lawrence, devenita cunoscuta pentru rolul din „The Hunger Games”, este o actrita talentata, cu un viitor promitator. De altfel, anul acesta ea se afla la a doua nominalizare la Oscar, dupa cea din 2010 pentru rolul principal din „Winter’s Bone”.

 

Citeste continuarea pe e-joy.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter