O comedie neagra: 7 psihopati si un caine

Publicat pe

Daca aveti chef de o comedie neagra cu gangsteri, rasturnari de situatie si ironie tocmai la adresa… filmelor cu gangsteri, atunci trebuie neaparat sa vedeti cel mai recent film al scenaristului si regizorului Oscar Martin McDonagh, „7 psihopati si un caine”. Bonus: o distributie de exceptie! 

 

 

 

Marty (Colin Farrell) este un scenarist care visează sa termine scenariul Sapte psihopati'. Billy (Sam Rockwell)  este cel mai bun prieten al lui Marty, actor fara slujba si hot de catei, care vrea să-l ajute pe Marty, cu orice pret. Hans (Christopher Walken) este complicele lui Billy, un om religios cu un trecut violent. Charlie (Woody Harrelson) este gangsterul psihopat al carui caine tocmai l-au furat Billy si Hans. Charlie e imprevizibil, extrem de violent si a ucide pe oricine ar fi implicat in acest furt. Marty o sa primeasca toata inspiratia de care are nevoie, dar o să fie el capabil sa stea in viata destul de mult ca să termine cel mai tare scenariu din cariera lui de pana acum?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter