"Activitate Paranormala" vine in cinematografele din Romania

Publicat pe

Activitate paranormalaUnul dintre cele mai terifiante filme realizate vreodata, Activitate Paranormala va avea mult-asteptata premiera pe marile ecrane din Romania, de vineri, 8 ianuarie.

Filmul va putea fi vizionat in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timisoara), Cityplex (Constanta si Brasov), fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Cu un buget infim de numai 11.000 dolari, Activitate Paranormala a fost filmat in doar 7 zile, cu o camera video obisnuita. A rezultat un film horror cu o doza atat de mare de realism, incat, la fel ca in cazul Blair Witch Project, cu care este similar ca tehnica de filmare, impactul asupra privitorului este incredibil de puternic.

O dovedesc incasarile internationale de aproape 142 milioane de dolari si pozitia de leader de box office in saptamana anterioara Halloween-ului.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter