Al Pacino şi Christopher Walken în Stand Up Guys

Publicat pe

Din 8 martie, în cinematografele din România rulează Stand Up Guys (Trei tipi duri), o comedie neagră în care veţi regăsi trei actori carismatici Al Pacino, Alan Arkin şi Christopher Walken.

stand up guzs

 

Val (Al Pacino) este proaspăt ieşit din puşcărie, unde îşi petrecuse ultimii 28 de ani, pedeapsă la care fusese condamnat pentru „vina” de a fi refuzat să-şi denunţe complicele. Cel mai bun prieten al său, Doc (Christopher Walken) îl aşteaptă la poarta închisorii. Celor doi li se alătură Hirsch (Alan Arkin), şi el prieten vechi al celor doi răufăcători.

image description

Deşi s-au scurs atâţia ani, prietenia dintre ei a rămas la fel de puternică şi, împreună, îşi amintesc cu nostalgie de vremea lor de glorie. În ciuda faptului că sunt de mult trecuţi de prima tinereţe, forţa şi priceperea le-au rămas intacte. În încercarea lor disperată şi, uneori, ridicolă, de a recupera anii de crime, droguri şi sex pe care i-au pierdut, cei trei provoacă haos şi distrugere pe oriunde trec, cu gloanţele şuierându-le pe la urechi.

Însă unul dintre ei ascunde un secret periculos, care le va pune viaţa în pericol – un fost şef al mafiei îl obligă să facă o alegere imposibilă. Cum timpul rămas la dispoziţie pentru a găsi o soluţie de ieşire din impas este extrem de scurt, cei trei vechi prieteni devin din ce în ce mai disperaţi şi sunt obligaţi, în cele din urmă, să se confrunte cu trecutul lor.

 

 

 

Urmăreşte trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NApJNjPTqZs[/youtube]

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter