”Alvin si veveritele” se lanseaza pe DVD

Publicat pe
20th Century Fox si Prooptiki Romania anunta lansarea pe DVD a filmului „Alvin si veveritele”, cea mai poznasa comedie a anului.

Ce-i de facut cand te pricopsesti cu un trio de veverite cu pedigree care nu numai ca iti intorc locuinta cu susul in jos, dar mai stiu si sa cante si sa danseze? Iata reteta: se compune una bucata melodie, se duc veveritele in studioul de inregistrare si se lanseaza in lumea muzicii.

Alvin si veveritele

Deja celebrii Alvin, Simon si Theodore au fost creati in 1958 de Ross Bagdasarian Sr. In cei cincizeci de ani de existenta, veveritele au fost subiectul mai multor filme de succes, castigand cinci premii Grammy. Acum, Jon Vitti, unul din scenaristii animatiei The Simpsons' si regizorul Tim Hill ii relanseaza intr-o productie care imbina actiunea live cu animatia digitala. Insa, desi tehnologia digitala le face mai reale, veveritele isi schimba doar blana, nu si naravul: Alvin, liderul trupei, imbracat intr-o soseta rosie, este un smecher si jumatate, ochelaristul Simon este intelectualul rational al formatiei, iar rotofeiul Theodore este sentimental si mancacios.

Alvin si veveritele
Alvin si veveritele

Filmul este disponibil pe DVD in librariile si hypermarket-urile din reteaua de distributie Prooptiki: Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Selgros, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti si MyMovie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter