"Atât timp cât voi trăi", din 18 octombrie la cinema

Publicat pe

BML Movie Entertainment lanseaza pe 18 octombrie, în premiera în cinematografele din România, filmul indian Jab Tak Hai Jaan/Atât timp cât voi trai.

556332_174730939377248_868810092_n_1

 

O producţie 2012, regizata de regretatul Yash Chopra, filmul urmareşte povestea unui tânar ospatar ce se îndragosteşte de o fata mult peste poziţia sa sociala. O serie de incidente îi despart pe cei doi, iar tânarul se refugiaza în munca, pâna când în viaţa lui aparte o alta prezenţa feminina.

jthj 3

Pelicula ne prezinta povestea lui Samar Anand, interpretat de Shahrukh Khan, personaj prezentat în doua etape din viaţa sa: Samar cel din prezent, angajat al Armatei Indiene, divizia Genişti, respectiv Samar cel din trecut, un tânar visator, muncitor, plin de viaţa. O întâmplare neaşteptata îi da peste cap existenţa lui Samar cel visator, punând capat unei posibile relaţii cu mult iubita Meera (Katrina Kaif). Astfel, se refugiaza în dezamorsatul bombelor pâna când energica Akira (Anushka Sharma) intra în scena.

Va invitam sa urmariţi deznodamântul unei frumoase poveşti de dragoste şi sa va lasaţi purtaţi pe aripile sale, o poveste în care iubirea dainuie pâna la ultima rasuflare!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter