BRAD PITT într-un nou thriller SF, World War Z

Publicat pe

Din 21 iunie pe marile ecrane îl puteţie vedea pe Brad Pitt într-o nouă producţie, un thriller cu accente SF şi horror: World War Z / Ziua Z: Apocalipsa. Regia este semnată de Marc Forster, iar din distribuţie mai fac parte Mireille Enos, Sterling Jerins şi Abigail Hargrove.

 

Un fost investigator ONU, Gerry Lane,  se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Însă blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete.

Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt. Un virus letal, cu origini necunoscute, care se propagă dintr-o singură muşcătură, transformă oameni sănătoşi în creaturi feroce. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală.

 

[FOTO] Angelina Jolie şi Brad Pitt la premiera berlineză a filmului World War Z

 

Pe măsură ce numărul celor infectaţi copleşeşte rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin tot mai neputincioase, Lane e forţat să se întoarcă la viaţa periculoasă pe care o dusese înainte de a se retrage pentru a declanşa o investigaţie globală căutând sursa epidemiei, dar şi mijloacele prin care să poată fi oprită răspândirea sa.

 

BRAD PITT într-un nou thriller SF, World War ZBRAD PITT într-un nou thriller SF, World War Z

Foto: Northfoto

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk[/youtube] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter