Brazil

Publicat pe

Brazil este premiat cu cele mai importante trei distinctii ale prestigioasei Asociatii a Criticilor de Film din Los Angeles: pentru cel mai bun film, cea mai buna regie si cel mai bun scenariu.

BrazilEste o viziune intunecata si sarcastica a unui foarte posibil viitor al omenirii. Intr-un viitor perfect al eficientei utopice, in care domnesc tehnologia si birocratia in formele lor supreme, si unde supravegherea monitorizata decretata de guvernanti este omniprezenta si acceptata ca un inconvenient cotidian, viata lui Sam Lowry ia o turnura brusca sub influenta unei serii intregi de evenimente.

Prin natura serviciului, ajunge in casa unui om ucis de oamenii puterii; incepe sa aiba vise afrodisiace si parca zboara alaturi de o superba femeie inaripata; sistemul de ventilatie al apartamentului i se strica si este reparat de un super-erou, care apoi il viziteaza adeseori, numai noaptea, plutind prin aer. Iar cand Lowry o cunoaste pe Jill, femeia visurilor sale, se lasa atras de ea intr-un complot impotriva guvernului, care-i va fi fatal…
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter