Calatoria lui Gruber ”incepe” pe 4 septembrie - VIDEO

Publicat pe

Calatoria lui GruberCalatoria lui Gruber, cel mai nou film regizat de Radu Gabrea, va fi lansat in cinematiografe pe 4 septembrie.

Actiunea se desfasoara in anul 1941, la scurt timp de la atacarea Rusiei Sovietice de catre Germania si Romania.

Scriitorul italian Curzio Malaparte, corespondent de razboi pentru „Corriere della Sera' ajunge la Iasi in drumul sau catre front. Bolnav de o alergie severa, italianul poneste in cautarea medicului evreu Josef Gruber. In timpul cautarii, Malaparte descopera ca Iasiul fusese cu doar cateva zile in urma scena unui pogrom, iar despre soarta medicului nu se stia nimic. Exista posibilitatea sa fi fost urcat intr-un tren alaturi de alti evrei si dus catre o destinatie necunoscuta…

 

 

 

 

 

Calatoria lui Gruber

Calatoria lui Gruber este un film pe care m-am simtit dator sa il fac. Este o evocare zguduitoare a unor evenimente despre care multa vreme nu s-a vrut sa se stie nimic in Romania', a declarat Radu Gabrea.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 28 de zile, la Bucuresti si la Iasi, productia avand un buget de aproximativ 750 000 de euro.

Calatoria lui Gruber

 Calatoria lui Gruber – Trailer

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter