Cameron Diaz şi Colin Firth în “Răzbunare cu stil”

Publicat pe

După un scenariu semnat de Joel şi Ethan Coen, Răzbunare cu stil îi aduce în rolurile principale pe Colin Firth, Cameron Diaz şi Alan Rickman, care pun la cale o comedie de zile mari cu întreceri de rodeo, un plan riscant şi mici extravaganţe, din 15 martie în cinematografele din toată ţara.

 

 

Un remake după filmul omonim din 1966, Răzbunare cu stil iese din tipare printr-un stil propriu şi un joc actoricesc ireproşabil.

În film, Colin Firth este Harry, un curator de artă, care caută să se răzbune pe şeful său, într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet. Pentru a reuşi are nevoie de un plan stabilit în detaliu şi o femeie frumoasă, fără prea multe pretenţii, dar dispusă să intre în joc. PJ Puznowski (Cameron Diaz) pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.

Întreaga poveste a filmului a fost clădită sub îndrumarea regizorului Michael Hoffman, care declară încântat: Fraţii Coen au scris o comedie isteaţă, clasică, despre discrepanţa dintre culturi. Personalitatea lui Harry Deane, un băiat reprimat cu un trecut modest, contrastează puternic cu lipsa de conştiinţă a lui PJ. El e hotărât să respecte planul, iar ea refuză cu încăpăţânare. E o întâlnire între două epoci de aur ale Hollywoodului, între Cary Grant şi Carol Lombard'.

 

Cameron Diaz şi Colin Firth în Răzbunare cu stil'Cameron Diaz şi Colin Firth în Răzbunare cu stil'

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter