Comoara nationala: Cartea secretelor

Publicat pe
Titlu original: National Treasure: Book of Secrets
Distributie: Nicolas Cage, Jon Voight, Harvey Keitel, Diane Kruger, Helen Mirren
Regizor: Jon Turteltaub
Gen: actiune, aventuri
Distribuit de: Prooptiki Romania

Nicolas Cage, Jon Voight, Harvey Keitel, Diane Kruger si Justin Bartha revin pe marile ecrane in Comoara nationala: Cartea secretelor', o continuare a filmului lansat in 2004 si care a inregistrat incasari de peste 347 de milioane de dolari. Actorilor din prima parte li s-au alaturat de data aceasta Ed Harris si Helen Mirren, regia fiind semnata de acelasi Jon Turteltaub.

Nicolas Cage Nicolas Cage, Diane Kruger

Cel mai celebru vanator de comori din lume, Ben Gates, rol interpretat de Nicolas Cage, are acum o noua misiune. Este nevoit sa restabileasca onoarea familiei sale dupa ce este descoperita o pagina din jurnalul asasinului lui Lincoln care il incrimineaza pe un stramos al familiei lui Ben ca ar fi conspirat la asasinarea presedintelui.

Actiunea se petrece atat pe continental nord-american, in Washington D.C. si in tinuturi stravechi, dar si in Europa, eroii ajungand la Paris si Londra.

Jon Voight, Nicolas Cage, Diane Kruger

Comoara nationala: Cartea secretelor' reuneste nu mai putin de trei actori recompensati cu Oscar: Nicolas Cage (Leaving Las Vegas), John Voight (Coming Home) si Helen Mirren (The Queen). Li se alatura frumoasa Diane Kruger care a facut senzatie in 2004 cu rolul Elenei din Troia', film in care a jucat alaturi de Brad Pitt si Orlando Bloom..

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter