“Dupa dealuri”, marele castigator la Best Film Fest 2013

Publicat pe

 Lungmetrajul Dupa dealuri', de Cristian Mungiu, a fost marele castigator al galei Best Film Fest, care a avut loc joi seara si in cadrul careia au fost premiate cele mai bune productii cinematografice ale anului trecut, informeaza organizatorii, Asociatia Film Romania.

 

cristian-mungiu.arhivaringierjpg

 

Foto: arhiva Ringier

 

Dupa dealuri' a fost desemnat si cel mai bun lungmetraj european din 2012, fiind urmat de Motoare sfinte/ Holy Motors', de Leos Carax, si Artistul', de Michel Hazanavicius.

Cel mai bun actor roman al anului 2012 a fost desemnat Serban Pavlu (Toata lumea din familia noastra'), urmat de Andi Vasluianu (Despre oameni si melci') si Valeriu Andriuta (Dupa dealuri').

La categoria cea mai buna actrita', pe primul loc s-a clasat Cosmina Stratan, urmata de Cristina Flutur si Mihaela Sirbu (Tatal fantoma').

Cristian Mungiu a fost desemnat si cel mai bun regizor, urmat fiind la aceasta categorie de Radu Jude (Toata lumea din familia noastra') si Tudor Giurgiu (Despre oameni si melci').

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter