Filmele lui Sergiu Nicolaescu, la cinema si TV in weekend

Publicat pe

Cinematografele Patria' din Bucuresti si Craiova, Sergiu Nicolaescu' din Targu Jiu, Premiera' din Ploiesti si Florin Piersic' din Cluj Napoca organizeaza vineri, 4 ianuarie, si sambata, 5 ianuarie, proiectii ale filmelor regizorului si actorului Sergiu Nicolascu. Iata programul. 

 

 

 

 

 

La cinematograful Patria' din Bucuresti ruleaza vineri si sambata, de la ora 22, Dacii, Nemuritorii, Revansa, Ultimul cartus.

La Craiova se vor difuza, vineri, de la 23.30, filmele  Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte, Revansa si Ultimul corupt din Romania.

La Ploiesti, in cinema Premiera', vineri, de la ora 22, ruleaza urmatoarele filme:  Dacii, Un comisar acuza, Ultimul cartus. Sambata seara, de la ora 22, la Premiera Ploiesti ruleaza Mihai Viteazu. 

La cinema Sergiu Nicolaescu' din Targu Jiu vor rula noaptea aceasta, de la 23.30, producţiile Cu mainile curate, Ultimul cartus, Revansa si Duelul. Acelasi program se reia sambata, tot de la 23.30.

Noaptea alba in memoriam Sergiu Nicolaescu la Cinema Florin Piersic din Cluj se va desfasura dupa urmatorul program: vineri, 4 ianuarie, de la ora 23 – Dacii, de la ora 1 noaptea – Un comisar acuza, iar de la ora 3 dimineaţa – Capcana mercenarilor.

Sambata, 5 ianuarie, ruleaza un singur film in memoriam Sergiu Nicolaescu la Cluj: Mihai Viteazul, de la ora 23.

Cinemateca Eforie din Bucuresti a programat vineri si sambata producţia Osanda, o ecranizare a romanului Velerim si Veler Doamne' al lui Victor Ion Popa. Filmul Osanda este programat vineri, 4 ianuarie, de la ora 17:00, si sambata, 5 ianuarie, de la ora 15:00.

Cineastul va fi omagiat si pe micul ecran. La ProCinema va fi difuzat Pistruiatul, unul dintre filmele romanesti de aventuri dintre cele mai indragite, vineri, sambata si duminica, de la ora 17:00.

De vineri, 4 ianuarie si pana duminica, de la ora 20:00, indragiţii comisari Moldovan si Miclovan vin la Pro Cinema in filmele de acţiune Cu mainile curate, Ultimul cartus si Revansa.

 

 

Ce au declarat celebritatile despre moartea lui Sergiu Nicolaescu

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter