Gazda, un triller SF după un bestseller de Stephenie Meyers

Publicat pe

După ce a cucerit milioane de tineri din întreaga lume cu seria Amurg, scriitoarea Stephenie Meyer se implică în ecranizarea unui alt bestseller de-al ei, Gazda, un thriller SF despre puterea sentimentelor şi umanitate. Fimul intra din 29 martie, în cinematografele din toată ţara.

 

Despre noul ei proiect, Stephenie Meyer a declarat: Gazda evidenţiază importanţa găsirii unui echilibru în viaţă. Sigur că are romantism, dar aduce în plus o poveste realistă şi mult mai matură, pe lângă elementele science-fiction'. Conflictul interior în care se găseşte personajul principal a stârnit imediat imaginaţia regizorului Andrew Niccol.

 

Gazda prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăseste graniţele imaginaţiei omeneşti. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoţiile, personalitatea şi conştiinţa victimei sale. Melanie Stryder (Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supravieţuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-şi viaţa pentru oamenii pe care îi iubeşte: Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), Jamie, fratele său (Chandler Canterbury) şi unchiul ei, Jeb (William Hurt).

 

Regizat de Andrew Niccol, filmul Gazda reuneşte o distribuţie tânără foarte talentată din care fac parte Saoirse Ronan, Max Irons şi Jake Abel, dar şi actori prestigioşi ca William Hurt, Diane Kruger sau Frances Fisher.

 

Gazda, un triller SF după un bestseller de Stephenie MeyersGazda, un triller SF după un bestseller de Stephenie Meyers

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter