Gerard Butler declară Cod Roşu la Casa Albă, din 5 aprilie

Publicat pe

Carismaticul actor Gerard Butler devine cel mai aprig apărător al Preşedintelui şi al siguranţei naţionale americane în noul său film Cod Roşu la Casa Albă, o acţiune explozivă cu un scenariu pe cât de îndrăzneţ, pe atât de realist, care va avea pemiera în cinematografele din toată ţara din 5 aprilie,

 

Cu o vastă experienţă în realizarea filmelor de acţiune, regizorul Antoine Fuqua a primit cu entuziasm propunerea venită din partea Gerard Butler, care de această dată este atât actor, cât şi producător. După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi Preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al gărzii prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teoriştii să ştie de existenţa sa.

 

 

„Filmul pare brutal, tocmai pentru că este ancorat în realitate', declară Fuqua. „Ne-am documentat foarte mult pentru a da autenticitate scenelor. Am încercat sa alegem până şi cele mai eficiente tipuri de arme folosite. Ne-am întâlnit cu scenariştii şi am prelucrat atent fiecare scenă în parte. Ei deja scriseseră o versiune aprofundată a întâmplărilor din Casa Albă. În ceea ce priveşte asediul clădirii, nu exisistă nicio scenă care să nu se poată întâmpla, într-o anumită măsură, şi în realitate'.

 

Gerard Butler declară Cod Roşu la Casa Albă, din 5 aprilieGerard Butler declară Cod Roşu la Casa Albă, din 5 aprilie

 

Foto: PR 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă